over Sennema

De GROOTSTE dorpswinkel in Noord-Nederland word je niet zomaar. Hier gaat een lange historie aan vooraf. Die geschiedenis begon in 1907 in het centrum van Winsum. Hier zijn de grootouders van Bob destijds een schildersbedrijf gestart. In 1942 namen Bob’s ouders de zaak over en breidden het bedrijf uit met een winkel in verfartikelen. In 1972 kwam Bob in de zaak. Hij zag al gauw dat de winkel interessanter was dan het schilderbedrijf.   In 2001 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie. Na een gestage groei ontstond de voor Noord Nederland UNIEKE MEGASTORE.

Op industrieterrein Het Aanleg in Winsum vindt u meerdere doe-het-zelf en klusformules onder één dak: Sennema Tuintotaal, Formido, Verf en Wonen en voor de professionele markt een Bouwcentrum.

Als Bob iets doet dan doet ie dat goed….maar vaak nog beter. Daarom heeft Bob het standaard assortiment, dat hij op basis van de winkelformules levert, aangevuld met veel (streek-) eigen producten en diensten.

Een voorbeeld? Stel u wilt van plaatmateriaal een kastje maken. Veel bouwmarkten willen een aangekochte plaat nog wel één keer voor u doormidden zagen om het transport makkelijker te maken. Bob gaat verder. Kom met een tekening of vertel precies wat u wilt en Bob zaagt alle onderdelen precies voor u op maat…

links

rechts